Péntek, 2024-04-26, 9:55 AMNyitólap | Regisztráció | Belépés
Nyitólap » 2011 » Június » 19 » Délmagyarország
1:46 PM
Délmagyarország
Sziasztok!

Elég elfoglalt volt mostanság a csapat Szórád Jánost képező része, és emiatt a többieket sem tudtam kellőképpen zaklatni (nem mellesleg a csapattagok is elég sokfelé voltak, sok mindent csináltak - ha felsorolnám, betelne a karakterlimit). Ennek azonban vége: lediplomáztam! :) Ez egyben azt is jelenti, hogy a zenekar szervezési munkálatai újból teljes gőzzel beindulnak.

Közelgő koncertjeinkről hamarosan olvashattok a honlapunkon, illetve reményeink szerint más fórumokon is. Sok információt a jövő hét folyamán kapunk meg, ezért az igazi honlapbővülés akkorra várható.

Illetve, ha már bővülés: a csapat kibővült Kemenesi Gabriella kisasszonnyal, aki gyakorlatilag már február óta segíti a munkánkat, és most már állandó tagként fog velünk fellépni. Ezen kívül a továbbiakban Horváth Ginetta színpadi koreográfiáját is láthatjátok, valamint az Anno Domini Történelmi Hagyományőrző egyesülettel is fogunk közösen színpadra állni, így még komplexebb élményben lesz mindenkinek része, aki esetleg egy Sárkánykönnyel kapcsolatos rendezvényre kilátogat :) Nem mintha eddig nem lett volna érdemes...

Jani
Megtekintések száma: 969 | Hozzáadta: endemon4402 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
1 Amberly  
0
There are no words to decsirbe how bodacious this is.

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2024 | Ingyenes honlap létrehozása с uCoz