Csütörtök, 2024-03-28, 1:23 PMNyitólap | Regisztráció | Belépés
Nyitólap » 2010 » Július » 25 » Nándorfehérvári Emléknap 2010 (részletesebben az Élménybeszámolók alatt); Galéria-fejlesztés
9:35 AM
Nándorfehérvári Emléknap 2010 (részletesebben az Élménybeszámolók alatt); Galéria-fejlesztés
Sziasztok!

Tegnap Maci barátommal, valamint két "rajongónkkal" kimentünk a Nándorfehérvári Emléknapra, ahol is a Hollószárny Lovagrend és az Oroszlánszív Lovagrend közös műsora alá hangulatfokozásként doboltunk. Ez talán egy gyümölcsöző kapcsolat kialakulásában is nagy lépés volt ("this is the beginning of a beautiful friendship"). Részletek az Élménybeszámolók alatt.
Továbbá egy korábbi elmaradásomat szeretném pótolni: a július 3-án, valamint a tegnap készült fényképekből frissítem a Galériánkat. Aki észreveszi a két időpont közötti változást, az egy fél hónapos kórházi ápolást kap az Ogre és Ogre Bt. felajánlásából. Akinek nem tűnik fel semmi, annak meg javaslok egy szemészeti vizsgálatot...

A képek hamarosan felkerülnek, addig is üdv: Jani
Megtekintések száma: 596 | Hozzáadta: endemon4402 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
1 hirvaer  
0
Hát már értem hogy miért is ajánl fel az Ogre és Ogre Bt. egy fél hónapos kórházi ápolást biggrin (amúgy miért nem Ogre és Ork Bt? vagy Ogre és társa... stb.)

De amúgy tök jó, csak fura. Az első dolgom volt a képhez véleményt írni. Ehhez már csak a szőhtelen ahc kéne, kedves Jani bahátom!


Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2024 | Ingyenes honlap létrehozása с uCoz