Szerda, 2024-04-24, 5:00 AMNyitólap | Regisztráció | Belépés
Nyitólap » 2011 » Február » 14 » Túl a nagykoncertünkön
11:17 PM
Túl a nagykoncertünkön
Sziasztok!

Túlestünk a 25., lemezbemutató koncertünkön is :) Végre valahára megszületett, és ez nekünk óriási megkönnyebbülés az elmúlt két év munkálatai után. Hiszen az album maga már 2008 novembere óta "készül" - mostanra sikerült olyat kiadnunk a kezünkből, mely arra érdemes, hogy kiadjuk. Köszönjük a belénk vetett bizalmatokat, valamint a türelmeteket, mellyel nem szerettünk volna visszaélni!
Elvileg lesz mindennek egy ikerkoncertje Szegeden is a jövő hét folyamán, csak mivel eddig a berényi koncert munkálatait szerveztük, ezért nem tudtunk érdemben foglalkozni a szegedivel. A jövő hét tehát újra szervezéssel teli lesz.

Mivel a neve is mutatja, lemezbemutató koncert volt - ez azt jelenti, hogy a saját lemezzel rendelkező zenekarok sorába léptünk :) Reméljük, hogy azon kívül, hogy eddigi munkánk teljesedett ki ezáltal, ez még csak az út kezdete, és hogy lesznek még saját albumaink. Továbbá reméljük, hogy örömötökre lesz az anyag, és hogy szívesen hallgatjátok majd.

Üdvözlet mindenkinek: Jani
Megtekintések száma: 519 | Hozzáadta: endemon4402 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
1 Michelle  
0
Tejszednhab! - kf6szf6nf6m , habe1r a emberi aoaokkln van me9g mit tanulnom:))Marisz ! - f6rfclf6k ha hasznosnak tale1lod,hisz aze9rt ke9szfclnek ,hogy me1soknak is segedtse9get nyfajtson:)))

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2024 | Ingyenes honlap létrehozása с uCoz