Csütörtök, 2024-04-25, 10:50 PMNyitólap | Regisztráció | Belépés
Nyitólap » 2010 » November » 4 » Újabb akcióink a láthatáron
5:07 PM
Újabb akcióink a láthatáron
Sziasztok!

Beneveztünk a Nomád Ételfutár tehetségkutató versenyére. A beküldött darab a zenekar Csatadala, a már majdnem teljesen kész albumról, ergo ott bele is hallgathattok majd, hogy mire lehet számítani az anyaggal kapcsolatban. Mint egy demo, amely nem sokkal az album előtt jelenik meg. Majdnem úgy, mint a nagyoknál.
Hogy végül elfogadták-e a nevezésünket, arról még nem tudok. A nevezés mindenesetre megtörtént, aztán hogy mi lesz belőle, azt csak a Nagy Hétfejű tudja megmondani. De őt most nem háborgatom.

Másik dolog: hamarosan itt van jubileumi, 25. koncertünk! Ez nélkületek nem jöhetett volna létre, úgyhogy köszönjük nektek! Az esemény eleddig úgy néz ki, hogy Szegeden lesz, a helyszín és az időpont szervezés alatt; de még az idén szeretnénk. A dolog különlegessége, hogy nem lesz különleges koncert - saját magunkat fogjuk hozni, és igazi Sárkánykönny-hangulatot teremtünk. Előre is invitálunk mindenkit, jó lesz! :)

Ha bármit megtudok, azt hírként vagy hozzászólásként ide írom.

Üdv: Jani
Megtekintések száma: 556 | Hozzáadta: endemon4402 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 2
2 Hirvaer  
0
Hm... A hegedűben erősen érezhető az "Érik a szőlő" című népdal dallama... szándékos ihletszerzés vagy csak a véletlen műve?
Fura, bocsánat hogy ezt mondom de ha elfogadjátok e kritikámat, a hegedű dallama más is lehetne, ami talán jobban illik hozzá, DE természetesen ez a ti dalotok, ráadásul én csak egy ember vagyok a sok közül, véleménye pedig mindenkinek lehet. smile
Amúgy nagyon jó a minősége! smile

1 endemon4402  
0
Elfogadták a nevezésünket, és fel is tették az oldalra.
A következő módon szavazhattok ránk; persze ha szeretnétek: a Facebook ezen oldalán: http://www.facebook.com/nomadetel a Tetszik gombra kell kattintani, majd a videók közül a Sárkánykönny Dalnok Társulat Csatadalára szintén egy Tetszik-kel szavazhattok, ezen a linken: http://www.facebook.com/video/video.php?v=455537859930 . Azért a Csatadal, mert a nevezési feltételeknek ez felelt meg a legjobban.

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2024 | Ingyenes honlap létrehozása с uCoz