Szerda, 2018-11-14, 2:45 PMNyitólap | Regisztráció | Belépés

Belépés

Kategóriák

Keresés

Barátaink:

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Élménybeszámolók, Cikkek
Kategóriák
Élménybeszámolók [9]
Nyitólap » Cikkek » Élménybeszámolók

Túl a Múzeumok Éjszakáján
2010. június 19., Jászberény

Egy hirtelen ötlettől vezérelve kerestem fel a Jász Múzeumot, mivel szerettem volna valamilyen kulturális rendezvényen fellépni a nyár folyamán a zenekarral, és a Múzeumok Éjszakájára helyszínt keresvén ez jutott először az eszembe. Nem bántam meg: nagyon kedvesen fogadtak, és megadták a lehetőséget arra, hogy élőben is bizonyítsunk. Köszönöm a Sárkánykönny és a magam nevében is!
Magáról a rendezvényről: az esti 18 órási kezdés egy kicsit eltolódott, így 19 óra körül kezdődött el a mulatság. Egy báb- és egy népi mesejáték után jöttünk mi, szerintem a lehető legjobb időben (mondhatni főműsoridőben), 20 óra körül. Eddig legnagyobb közönségünk igazán remek volt (akiknek ez úton is szeretném megköszönni a részvételt), tudtam velük kommunikálni, és szerencsére pozitívan értékelték, amit a színpadon láttak/onnan hallottak. A repertoárunk témája egyébként a Gyűrűk Ura volt, amelynek alaptörténete köré szőttük a számainkat.
Köszönjük mindenkinek, akik részesei voltak ennek az estének, és így mi is a részévé válhattunk a zenénkkel - ha csak egy órára is! Továbbá köszönjük a pozitív visszajelzéseket, valamint az építő kritikákat is!
Képek hamarosan kerülnek fel a honlapra, a youtube-on pedig két, a koncerten készült videó tekinthető meg, melynek linkjét szintén hamarosan közzétesszük az oldalon is, a Média menüpontban.
Kategória: Élménybeszámolók | Hozzáadta: endemon4402 (2010-06-21)
Megtekintések száma: 164 | Hozzászólások: 1 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
0 Spam
1 Dreama  
Geez, that's unbelieavble. Kudos and such.

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2018 | Ingyenes honlap létrehozása с uCoz